| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Miko Administrator

Data inscrierii: 01/Apr/2010 Mesaje: 39
Items
|
Trimis: 05/04/2010 16:45 Titlul subiectului: Miko's room |
|
|
Stranse usor din ochii din cauza razelor de soare apoi se freca incet. Se dadu jos din pat indreptandu-se spre bucatarie pentru a-si lua un suc. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Rainy Rachel. Administrator

Data inscrierii: 04/Apr/2010 Mesaje: 132
Items
|
Trimis: 05/04/2010 16:49 Titlul subiectului: |
|
|
Isi freca mainile si incepu sa rada malefic apoi batu puternic in usa ei,cum obisnuia ea sa faca.
-Deschide!Politia!!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Miko Administrator

Items
|
Trimis: 05/04/2010 17:20 Titlul subiectului: |
|
|
Isi lua paharul cu suc si tocmai venea in camera cand auzi bataia din usa. "Hmm..politia?? neah cred ca visez"isi spuse fata apoi se indrepta spre usa deschizand-o.
-Da?!? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 05/04/2010 17:25 Titlul subiectului: |
|
|
Incepuse sa rada,dar ii pieri zambetul si ii zise:
-Doar nu ai inghitit faza cu politia nu ? Si mi`a fost dor de tine,beib' ! Ii zise si o imbratisa in acelasi timp. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Miko Administrator

Items
|
Trimis: 05/04/2010 17:32 Titlul subiectului: |
|
|
Privi cam nedumerita fata ce se afla in fata ei. Se mai freca odata la ochii apoi o imbratisa pe fata.
-Sincer..am crezut-o putin! spuse fata zambind. Hai intra! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 05/04/2010 17:38 Titlul subiectului: |
|
|
-Hahhah! Ai crezut? Nu pot sa cred.! Intru,intru.Ho. Incepu sa rada iar.
-In spate nino nino,nino nino nino.! Si cu ce ma servesti? Sa stii ca vreu suc de piersici. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Miko Administrator

Items
|
Trimis: 05/04/2010 17:43 Titlul subiectului: |
|
|
Inchise usa in spatele fetei apoi se rezema de perete privind-o mirata.
-Haha...tare gluma! replica fata sarcastica. Da' tu te-ai uitat putin la mine cum arat? Abia m-am trezit wei...ia-ma usor! Daca vrei suc..acolo e bucatarie! spuse fata aratand in directia bucatariei _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 05/04/2010 17:49 Titlul subiectului: |
|
|
-Da,stiam ca e tare. Si mersi ca mi`ai aratat undi ii bucataria. Pleca spre bucatarie cantand de zor "nino nino nino nino".Ajunsa in incapere,cauta prin frigider.
-Auzi Costel,ia da`mi in fata un suc de piersici,cu pulpa si ahhh.Costel,nu ma auzi?Incepu sa rada si isi scoase sucul dupa care turna in pahar si se intoarse inapoi in camera.
-Mersi de serveala ! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Miko Administrator

Items
|
Trimis: 05/04/2010 17:56 Titlul subiectului: |
|
|
Profita de absenta fetei si se arunca inapoi in pat tragand cearceaful peste ea incercand sa adoarma din nou, dar fara nici un efect pozitiv pentru fata, deoarece Rachel se intorsese mai rapid decat sperase ea.
-Cu placere zuzo! spuse fata strambandu-se putin _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 05/04/2010 18:00 Titlul subiectului: |
|
|
Se tranti pe pat langa ea,bagandu`se sub cearceaf.
-Fara mine iar,zuzolicios??? Incepu sa rada.Da` chiar ai incalzit locu`.Saru` mana.!Lua o gura din pahar,si puse lucrul din sticla pe noptiera. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Miko Administrator

Items
|
Trimis: 07/04/2010 15:50 Titlul subiectului: |
|
|
Se dadu mai in posterior facandu-i fetei mai mullt loc.
-Mda fara tine? Ai ceva impotriva? Nu..stiam deja asta! spuse fata razand.Ai grija cum spui sticla aia sa nu cada, nu vreau sa am o pata pe covor, da? Se intoarse apoi pe spate uitandu-se in tavan. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 07/04/2010 15:57 Titlul subiectului: |
|
|
-Sar'na. Am numeroase impotriva.Stai la caldurica fara mine,eh da ce`i asta? Mda,ma stii asa tuta,tutimiciuziciolimicucios? Nu fac ravagii la tine acasa.In schimb la mineeee... Incepu sa rada,caci isi muscase limba de la cuvantul "tutimiciuziciolimicucios". _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Miko Administrator

Items
|
Trimis: 07/04/2010 22:23 Titlul subiectului: |
|
|
-Aaa da? si ce mai ai impotriva...in fara de faptul ca steam la caldura fara tine?Ooo nu chiar deloc...tocmai tu sa faci ravagii? Rusine mie ca mi-a trecut asa ceva prin cap! spuse fata destul de serioasa, ridicandu-se din pat
-Da ce cauti pe la mine wei?Na ca mi-am adus aminte si eu sa intreb....sa stii ca era cat pe ce sa te dau la disparuti fara urma...nu ai mai dat un semn de viata. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 08/04/2010 15:12 Titlul subiectului: |
|
|
-Pff soarta.Am avut treaba cu cartea.Am terminat`o de scris.Ii zise zambind.Stiu ca nu vrei s`o citesti,ca nu te intereseaza da asta e. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Miko Administrator

Items
|
Trimis: 08/04/2010 19:28 Titlul subiectului: |
|
|
-Carte? ce carte? intreba fata mirata.Eu nu am stiut ca tu scrii o carte..da nici tu nu te-ai obosit sa-mi spui asta! raspunse fata in timp ce se freca la ochii apoi casca usor.
-Bai...da nu ai gasi si tu o ora mai normala sa ma vizitezi? spuse fata razand. Eu ma duc sa-mi iau ceva de mancare...vrei ceva? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 08/04/2010 19:37 Titlul subiectului: |
|
|
-Off..Tuta ca de obicei. Isi scoase din geanta cartea si i`o intinse fetei. Na si te uita.. Si nu,nu mi`am gasit o ora mai normala caci stiu ca tu ma primesti oricand,fiindca esti prietena mea cea mai buna,si te iubesc mult de tot si stiu ca si tu ma iubesti,nu?Pfew...Cea mai lunga propozitie. Incepu sa rada _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|