| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
U-know Administrator

Data inscrierii: 01/Apr/2010 Mesaje: 100
Items
|
Trimis: 06/04/2010 14:31 Titlul subiectului: Alergand pe holuri. |
|
|
Dupa cum imi statea mie in fire si in inclinatie,de a nu sta locului,am inceput sa fac jioking in holul hotelului,in loc sa ma duc,frumos,in parc,ca toata lumea.
Am inceput sa sar peste cateva bagaje,din calea mea,iar,pe urma,m-am intins usor pana la bara scarilor,ca sa ma pot trage pe ea. _________________ Forever and ever and ever again
 |
|
| Sus |
|
 |
Rainy Rachel. Administrator

Data inscrierii: 04/Apr/2010 Mesaje: 132
Items
|
Trimis: 06/04/2010 14:48 Titlul subiectului: |
|
|
Statea pe hol si deodata,U-know incepu sa alerge ca disperatu'.O pufnise rasu'.De ce nu s-a dus in parc?! Ma rog.S-a dus dupa el si il batu usor pe umar.
-Hey,nenea! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
U-know Administrator

Items
|
Trimis: 06/04/2010 15:12 Titlul subiectului: |
|
|
M-am intors iute cand am simtit o mana pe umarul meu si am crezut ca e directorul.Rasuflu,e doar Rachel.
-Hey tanti!Ce faci pe-aici?
Ce intrebare am mai putut pune,doar era hol.
-Adica cu ce ocazie pe aici?am incercat sa ma corectez,singur. _________________ Forever and ever and ever again
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 06/04/2010 16:57 Titlul subiectului: |
|
|
Chicotesc usor,apoi imi pun si cealalta mana pe umarul baiatului.
-Hmm...Pai,ma plictiseam in casa,habar n-am.Nu cumva vrei in parc?Il intreba,clipind des si zambind inocent. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
U-know Administrator

Items
|
Trimis: 06/04/2010 22:51 Titlul subiectului: |
|
|
-De cand am ajuns eu dadaca?am intrebat,inchizandu-mi bratele.
-Dar da vreau in parc...!Hai in parc..!am spus in timp ce ii arunc o privire,peste umar,ca sa observ cu ce e imbracata. _________________ Forever and ever and ever again
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 07/04/2010 10:09 Titlul subiectului: |
|
|
-Doar ca,nu`s imbracata corespunzator.Oopsy.Stranse usor din ochi si isi musca putin buza. Hmm,vino ! Il trase de mana pe baiat pana in camera ei,unde se opri direct in fata lui.Asteapta putin !
Intre timp,ea se modifica de haine,si se imbraca cu un tricou mai larg si lung, si cu niste pantaloni,cu mijloc joasa.
-Bun,acum putem pleca,ii zise,privindu`l zambind larg. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
U-know Administrator

Items
|
Trimis: 07/04/2010 19:38 Titlul subiectului: |
|
|
-Tu esti printre fetele care se modifica tarrrrrre repede.
Eram usor confuz si usor ametit din cauza mersului,asa ca mi-a luat timp pana ce sa dau replica.
-Da,ai dreptate,sa mergem!am spus si fără întârziere am intins bratul fetei. _________________ Forever and ever and ever again
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 07/04/2010 19:59 Titlul subiectului: |
|
|
Incepu sa rada usor,si isi duse mana la gura pentru a nu se observa tot zambetul.
-Pentru ca acum merg in parc.Nu am necesitate de machiaj si alte dracii.Daca merg in alta parte stau mai mult de o ora. Ii privi bratul îndeajuns de mult timp,dar apoi isi scutura capul.Chiar intinse bratul sau a inceput ea sa aiba halucinatii?Oricum,l-a apucat de mana si s-a indreptat cu el spre iesirea din hotel. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
U-know Administrator

Items
|
Trimis: 07/04/2010 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
Am inceput sa merg,impreuna cu fata pana la parc.Nu aveam ce face pana la destinatie,asa ca ma gandeam sa pregatesc si prima pasare ce-mi iese in cale.
-Aglomerat oras mai e acesta,nu?am intrebat-o pe fata,dandu-mi privirea inspre. _________________ Forever and ever and ever again
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 08/04/2010 10:06 Titlul subiectului: |
|
|
-Da.Da' mie`mi place aglomeratia,zise,chicotind usor. Isi lasa capul intr`o parte,adica pe umarul baiatului.
-Chiar daca ma cam doare capu' de la aglomeratia asta... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
U-know Administrator

Items
|
Trimis: 09/04/2010 11:36 Titlul subiectului: |
|
|
-Iti place chiar daca iti provoaca dureri de cap?am inceput sa rad incet,dandu-mi usor privirea inspre chipul de pe umarul meu.
-Aglomeratia provoaca dureri de cap!Trebuie sa-mi notez lucrul acesta!am soptit usor,dandu-mi privirea inapoi la drum. _________________ Forever and ever and ever again
 |
|
| Sus |
|
 |

Items
|
Trimis: 10/04/2010 17:58 Titlul subiectului: |
|
|
-Ahm,da,imi place.Da' stiiiiiii,imi va trece durerea de cap doar daca dai ceva.Facu botic si se opri in fata baiatului,dar nu`i dadu drumul la mana nicicum. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|