| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Katsuke Junior

Data inscrierii: 05/Apr/2010 Mesaje: 7
Items
|
Trimis: 05/04/2010 20:49 Titlul subiectului: After the midnight... |
|
|
Stăteam pe una din băncile ce zăceau prin parc.Era destul de tārziu , probabil trecut de miezul nopţii , stăteam acolo īncă de la amiază , nu mă mişcasem din acel loc , aşteptam să se īntāmple ceva sau aşteptam pe cineva , nici măcar eu nu mai ştiam , uitasem. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Hero Administrator

Data inscrierii: 01/Apr/2010 Mesaje: 198
Items
|
Trimis: 05/04/2010 20:59 Titlul subiectului: |
|
|
Iesi la o plimbare pentru a-si recupera somnul. Din cauza fusului orar, noaptea era mai activ decat ziua.
- Cred ca trebuie sa ma invat cu ziua noapte o data si o data..! vorbi cu sine, in timp ce mergea pe aleea din centrul parcului, inspirand adanc briza nocturna. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Katsuke Junior

Items
|
Trimis: 05/04/2010 21:48 Titlul subiectului: |
|
|
Am auzit sunetul paşilor unei persoane ce probabil se īndrepta īn direcţia mea căci intensitatea sunetului creştea. Cānd am putut să-i aud respiraţia mi-am īntors capul spre băiat şi l-am fixat cu privirea. Era un tānăr brunet , cel puţin asta īmi permitea să deduc felinarul de deasupra mea care īnsă lumina cam slab. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Hero Administrator

Items
|
Trimis: 05/04/2010 22:03 Titlul subiectului: |
|
|
Se opri in loc, cand zari ca nu era singurul musafir ce colinda noaptea prin parc. La urma-urmei in L.V. absolut orice e posibil, nu?
Continua cu mersul pana ce zari banca pe care statea tanarul. Intr-un parc asa de mare, gasesti o banca la vreo 50 de km distanta.
- Hey! spuse usor cand ajunse in dreptul lui.
- Te superi daca o impartim? intreba tanarul, amuzat, cu referire la banca. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Katsuke Junior

Items
|
Trimis: 05/04/2010 22:49 Titlul subiectului: |
|
|
-Hm?mă īntrebase dacă se poate aşeza , am dat uşor din umeri.Cum vrei..banca asta nu-i proprietatea mea , am zis īn timp ce m-am mutat mai īntr-o parte pentru a-i face loc. Urmară cāteva momente de tăcere pānă cānd am īntrebat uşor curios:
-Insomnie?... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Hero Administrator

Items
|
Trimis: 05/04/2010 23:10 Titlul subiectului: |
|
|
Se aseza jos, bucuros ca avea prilejul si ocazia apoi ramase surprins cand auzi intrebarea. Era chiar atat de evident?
- Cred ca e prea evident dar da.. asta e cazul meu...! Dar cazul tau care e ? De obicei nu gasesti om.." normal sau anormal..."care sa stea dupa ce orologiul a batut mai mult de miezul noptii in parc! incerca sa mascheze pe cat posibilul cat ii s-a parut lui de bizar. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
uahanamiti Junior

Data inscrierii: 21/Iun/2012 Mesaje: 5 Localitate: Ukraine Items
|
Trimis: 17/07/2012 04:40 Titlul subiectului: |
|
|
| I like your post, very interesting indeed. |